Köpråd pjäxor


– Törs man köpa skidpjäxor på internet?
– Vad behöver jag tänka på när jag köper skidpjäxor?
– Hur vet jag att pjäxorna kommer att passa just mig?
– Tänk om det blir fel, vad gör jag då?

Inga problem, så här går det till…

Som du säkert vet är olika tillverkare lite olika i storlek och passform.
Här följer några tumregler:

  • Alpinas pjäxor är lite små i storlekarna, du behöver antagligen gå upp en storlek jämfört med din vanliga skostorlek. ganska rymliga på bredden. Perfekt om du har lite bredare fötter men kan möjligen upplevas som lite sladdriga om du har väldigt smala fötter. Detta gäller dock inte tävlingspjäxorna som kan snöras bra även på smala fötter. 
  • Madshus pjäxor är lite små i storlekarna men normala på bredden. Går man upp en storlek från sin vanliga skostorlek så brukar de passa perfekt.

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du mäta foten och skriva med måtten i beställningen. I kassan finns ett fält för övrig information. Så här gör du för att mäta foten; Lägg en tumstock på golvet och skjut den intill väggen. Ställ dig på tumstocken med hälen mot väggen/golvlisten. Nu kan du avläsa ett korrekt mått på foten. Tänk på att de flesta människor har lite olika storlek på höger och vänster fot.

Om du är osäker så ring, maila eller skicka ett meddelande genom ikonen till höger! Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig i valet av pjäxa.

OBS! Om pjäxorna inte passar har du naturligtvis rätt att byta. Se våra köpvillkor.

Varukorg
Close ✕

Storlek kläder

Storlek handskar

Längd

Show value(s)